Problem

Zadaj pytanie

Problem

Postautor: Sabalovsky » 09 cze 2018, 21:32

Witam. Mógłby mi ktoś doradzić co pozmieniać w ustawieniach aby mi gra nie lagowała poniewaz mam słaby komputer ? mewtwo::
Sabalovsky
 
Posty: 8
Rejestracja: 09 cze 2018, 21:26
Ulubiony Pokemon: Mewtwo

Re: Problem

Postautor: Sparc » 11 cze 2018, 8:03

Na początek pobierz launcher 4Giga. Jak nie pomoże to zmniejsz Rendering Dystans na mniejszy, i wszystkie ustawienia na FAST.
Awatar użytkownika
Sparc
 
Posty: 1921
Rejestracja: 02 paź 2014, 16:44
Lokalizacja: Pokelastia
Ulubiony Pokemon: Metapod

Re: Problem

Postautor: Sabalovsky » 11 cze 2018, 14:34

Ja mam tylko 4GB ram to na pewno zmienić na launchera 4gb?
Sabalovsky
 
Posty: 8
Rejestracja: 09 cze 2018, 21:26
Ulubiony Pokemon: Mewtwo

Re: Problem

Postautor: Sparc » 11 cze 2018, 17:20

Można sprawdzić.
Awatar użytkownika
Sparc
 
Posty: 1921
Rejestracja: 02 paź 2014, 16:44
Lokalizacja: Pokelastia
Ulubiony Pokemon: Metapod

Re: Problem

Postautor: Sabalovsky » 12 cze 2018, 20:06

Nie działa ;v będzie jakiś nowy launcher taki zeby mi nie lagowało? :D Jak tak to kiedy? ;d :ray:
Sabalovsky
 
Posty: 8
Rejestracja: 09 cze 2018, 21:26
Ulubiony Pokemon: Mewtwo

Re: Problem

Postautor: Sparc » 13 cze 2018, 11:00

Myślę, że do wakacji zdążymy.
Awatar użytkownika
Sparc
 
Posty: 1921
Rejestracja: 02 paź 2014, 16:44
Lokalizacja: Pokelastia
Ulubiony Pokemon: Metapod

Re: Problem

Postautor: Sabalovsky » 27 cze 2018, 13:48

Kiedy wkońcu ma być ten launcher 2gb?? :snorlax :snorlax
Sabalovsky
 
Posty: 8
Rejestracja: 09 cze 2018, 21:26
Ulubiony Pokemon: Mewtwo

Re: Problem

Postautor: Sparc » 27 cze 2018, 14:47

No juz, wbijaj.
Awatar użytkownika
Sparc
 
Posty: 1921
Rejestracja: 02 paź 2014, 16:44
Lokalizacja: Pokelastia
Ulubiony Pokemon: Metapod

Re: Problem

Postautor: Sabalovsky » 28 cze 2018, 11:56

Moge link do pobrania launchera 2GB? bo na stronie jest 2,5 ?
Sabalovsky
 
Posty: 8
Rejestracja: 09 cze 2018, 21:26
Ulubiony Pokemon: Mewtwo

Re: Problem

Postautor: Sparc » 28 cze 2018, 12:26

Już dodałem.
Awatar użytkownika
Sparc
 
Posty: 1921
Rejestracja: 02 paź 2014, 16:44
Lokalizacja: Pokelastia
Ulubiony Pokemon: Metapod

Re: Problem

Postautor: Sabalovsky » 15 lip 2018, 13:59

Na systemie 32-bitowym nie da sie grac? ;v :snorlax
Sabalovsky
 
Posty: 8
Rejestracja: 09 cze 2018, 21:26
Ulubiony Pokemon: Mewtwo

Re: Problem

Postautor: Sparc » 18 lip 2018, 11:11

Da się.
Awatar użytkownika
Sparc
 
Posty: 1921
Rejestracja: 02 paź 2014, 16:44
Lokalizacja: Pokelastia
Ulubiony Pokemon: Metapod


tanie meble kuchenne warszawa

Wróć do Spytajka (FAQ)

cron